Chat Club

A nyelvtanulás hosszú és időigényes folyamat. Gyakran előfordul, főleg felnőtteknél, hogy átmeneti családi gondok, munkahelyi problémák miatt a tanuló nem tudja tovább folytatni a tanulást, ki kell, hogy maradjon a tanfolyamról, majd pár hónap múlva „mindent elfelejt” és az addig belefektetett energia és pénz elvész. Hasonló a helyzet a már nyelvvizsgával rendelkező embereknél is, akiknek „csak a diplomához” kellett a nyelvvizsga, majd 1-2 éven belül teljesen kijönnek a gyakorlatból, és már az egyszerű párbeszédek is komoly gondot tudnak okozni egy külföldi nyaralás alkalmával.

Chat Club nevű foglalkozásunkat pontosan az ilyen újra-újra kezdők számára találtuk ki. A foglalkozások 60 percesek, és egy adott témakört járunk körbe, család, sport, sorozatok stb. A cél a beszéd, és a kommunikáció szinten tartása, ezért az órákon nincsenek nyelvtani rendszerezések, magyarázatok. Mivel ez egy klub, így óradíj sincs, csupán csak egy 1000 Ft-os részvételi díj. A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, mivel maximum 6 fő vehet részt a foglalkozáson, 7 főnél már csoportot bontunk.

Chat Club foglalkozást keddenként 10-11-ig, illetve péntekenként este 18 órától a Janek Géza utcai termünkben tartjuk. Jelentkezni lehet a 703292177 számon, vagy emailen (ispeaksuli@gmail.com) keresztül.

Az óra végén egy angol nyelvű idézettel kedveskedünk, amit az „inspiration jar”-ból mindenki maga választhat ki. :)