Iskolakezdés!

Kedves Diákok!


Örömmel értesítünk Bennetek, hogy megindult a jelentkezés az iSpeak Nyelviskola őszi kurzusaira. Szeptembertől már három nyelven, angolul, németül és oroszul is tanulhattok, szakképzett és tapasztalt tanáraink segítségével. Képzéseink továbbra is két helyszínen elérhetők, a lakótelepen a Krajcár utca 12-ben, illetve a Fenyő lakóparkban, a Janek Géza utca 15-ben. Délelőtti kurzusainkra felnőttek jelentkezését várjuk, 14 órától gyermek tanfolyamok, majd este 18 órától újra felnőtt képzések indulnak.

Az interaktív táblás angol gyermek tanfolyamokra ingyenes bemutató órákat szervezünk, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az első bemutató órák szeptember 7-én, 16.30-kor illetve szeptember 11-én 16.30-kor lesznek a Janek Géza utcai termünkben. A bemutató órákra minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges.

Újraszerveződik ovis angol csoportunk is, a foglalkozásokat szerda délutánonként tartjuk. Pénteken 15.30-tól, illetve 17 órától angol nyelvvizsga előkészítőt tartunk a Krajcár utcai teremben, illetve szombat délelőtt középhaladó-haladó csoportok indulnak. Ha hozol magaddal még egy diáktársat a nyelvvizsga előkészítő tanfolyamunkra, az első részletből 10% kedvezményt kapsz!
Szeretettel várunk vissza Benneteket!

Legyen egy minden eddiginél sikeresebb tanévünk!