Kovács Délia

9 éve tanulok angolt és közel 6 éven keresztül jártam Eszterhez. Eleinte sok problémám volt a nyelvtannal és nem igazán mertem megszólalni sem mások előtt, mert az iskolában nem jutott idő a helyes nyelvtan elsajátítására és a „beszélgetős” órákra sem. Azóta sikerült letennem (elsőre) a TELC középfokú nyelvvizsgát és emelt szinten érettségiztem angolból ötösre. Nagyon sokat fejlődtem az elmúlt években, úgy hogy sosem éreztem az angol tanulást tehernek. Otthonra is olyan házi feladatokat kaptam, amiket általában nem esett nehezemre megcsinálni, ha mégis valamivel gondom volt, azt órán átbeszéltük és gyakoroltuk. Nagyon közvetlen és kedves volt velem, mindig próbált belém önbizalmat önteni. A kedvencem az volt, hogy az órák többsége mindig közvetlen beszélgetésekkel indult –természetesen angolul- ami segített ráhangolódni a további tananyagra és közben a beszédkészségem is fejlődött. Csak ajánlani tudom!!! :)

Miklós Zsuzsi

Ha szeretnél egy igazán lendületes, jó hangvételű nyelvórán részt venni, akkor itt a helyed!
Korábban sok fejtörést okozott az angol nyelvtanulás és nem igazán voltak jó tapasztalataim a tanfolyamokkal kapcsolatban, de amikor Eszterrel elkezdtem tanulni, már az első órán éreztem, hogy bátran megszólalhatok, kérdezhetek anélkül, hogy kellemetlenül érezném magamat.

Eszter szakmailag maximalista, mégis nagyon emberközpontú, vígkedélyű, a vele való órák pillanatok alatt elteltek és kihozza tanítványaiból a legtöbbet. Hála Neki megszerettem az angolt és sikeresen le is vizsgáztam.
Bátran merem ajánlani Mindenkinek!
Még ma jelentkezz! :)

Koós Erika

Szeretettel ajánlom ezt a nyelviskolát mindazoknak, akik jó hangulatban, szorongás mentesen, ugyanakkor eredményesen szeretnének elsajátítani egy idegen nyelvet. Jómagam sok év kihagyás után kezdtem újra neki az angol tanulásnak Eszterrel. Már az első szintfelmérő órán biztos voltam benne, hogy az Ő segítségével képes leszek alaposan felkészülni, és megszerezni a középfokú nyelvvizsgát. Szakmai tudása, profizmusa és motiváló képessége eredményeként nem éreztem tehernek a nyelvtanulást. Egy igazán pozitív, vidám személyiség és nagyszerű tanár, akivel öröm volt együtt tanulni. Kívánom, hogy ezt a jövőben még sokan megtapasztalják. Végre egy igazán jó hely a nyelvtanulásra!